Hjelp

Nedlasting av publikasjoner

Du trenger ikke å registrere deg som bruker for å laste ned dokumentene elektronisk.

Hvordan registrerer jeg meg som bruker?

For å registrere seg som bruker av tjenesten, klikk på «Logg inn»

Klikk deretter på «Registrer» og fyll ut alle obligatoriske felt.

Hva er forskjellen på Offentlig og Privat sektor

Offentlig sektor er statlige eller kommunale virksomheter.
Privat sektor er privatpersoner og private virksomheter (eks. advokatkontor, foreninger, bedrifter,  organisasjoner mv).

Hvordan søker jeg?

I søkefeltet øverst kan du søke på hele, eller deler av publikasjonens tittel. Du kan også søke på publikasjonskoden hvis du kjenner denne.
I feltene under søkefeltet kan du velge de kategorien (Type, Eier, Årstall) som du ønsker.

Lagerbeholdning

Lagerbeholdningen som vises på publikasjonen i søkeresultatet er veiledende og vil kunne avvike fra faktisk lagerbeholdning

Hva betyr de forskjellige ordrestatusene?

  • Venter på godkjenning: Brukeren er ikke godkjent og ordren ligger på vent.
  • Bestilt: Ordren er under behandling.
  • Sendt kunde: Ordren er ekspedert og sendt kunden.
  • Kansellert: Ordren er slettet.

Kan jeg endre en ordre?

Før en ordre er bekreftet kan man fritt søke opp og legge til nye publikasjoner, endre antall eller fjerne publikasjoner fra bestillingslisten.

Hvor lang tid tar det før jeg får publikasjonene?

For lagerførte publikasjoner vil det ta inntil 3 virkedager før publikasjonene blir sendt fra vårt lager.
Publikasjoner som må trykkes (Trykk etter behov) kan leveringstiden variere opp mot 14 dager.

Hva gjør jeg når jeg har glemt passordet mitt?

På siden «Logg inn» klikker du på lenken «Glemt passordet ditt?«.

Skriv e-post adressen din i feltet og klikk på «Send». Du vil da få tilsendt nytt passord.

Merk at du må benytte samme e-postadresse som du brukte ved registrering av brukeren din.

Kan jeg endre mine opplysninger?

Ja. Klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne og velg «Rediger min profil» og gjør endringer i de aktuelle feltene. Merk at endring av feltene under Virksomhetsopplysninger og Adresseinformasjon medfører at din bruker må godkjennes på nytt.